‘La Singular’, origen gironí amb compromís

09-08-2023

L´arrelament i proximitat al territori i amb les persones és el valor que porten tots els productes i serveis de la Fundació Ramon Noguera i des d’aquesta visió neix ‘La Singular’.

Amb La Singular iniciem un nou camí en l´àmbit de l´alimentació, per posicionar-nos com  a productors d’origen gironí amb compromís. Un compromís altament demostrat en els prop de 60 anys desenvolupant projectes d’emprenedoria social en un marc de confiança, per donar oportunitats de treball a les persones amb discapacitat, actuant de manera eficient, eficaç i responsable envers les persones i l’entorn.

El nostre projecte, com el seu nom indica, és singular, original i especial, perquè a més a més de promoure la inclusió, té la vocació d’elaborar un producte de gran qualitat, adequat per la salut i sostenible pel medi ambient.

La Singular són pizzes amb sentiment, compromís i amor per promoure la inclusió i les oportunitats laborals per persones amb discapacitat intel·lectual. Els productes de La Singular estan elaborats pensant en les persones i en el planeta.

Els nostres productes són de primera qualitat i proximitat, amb bases de fermentació lenta, amb farines seleccionades, llevat natural i oli d’oliva.

El nostre hàbitat està enclavat en una de les ciutats de més tradició gastronòmica del Mediterrani, Girona.

La nostra imatge corporativa està inspirada en una expressió renaixentista de Girona, amb el reflex de les cases sobre el riu Onyar, les orles que representen els diferents rius que la travessen o l’Àguila que rep, a l’ajuntament de la ciutat, als seus visitants més il·lustres.

Tot això representa una imatge propera, mediterrània i diferencial que acompanya a un producte i alhora a un projecte social.

Pepita Perich. Gerent de la Fundació Ramon Noguera

Entrades relacionades: