Creu de Sant Jordi

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a la Fundació Ramon Noguera

12-04-2017

Benvolguts amics i col·laboradors,

Us volem fer partícips d’una notícia que ens omple d’orgull: aquest 2017, juntament amb altres entitats i personalitats, la Fundació Ramon Noguera serà guardonada amb el màxim reconeixement de la Generalitat de Catalunya, la Creu de Sant Jordi.

És un honor per a nosaltres rebre la Creu de Sant Jordi ja que esdevé un reconeixement a la trajectòria d’una entitat que es va crear el 1965 de la mà de pares i familiars, i que ha estat capaç de perdurar en el temps durant més de cinquanta anys treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, qui són els veritables protagonistes.   

No ha estat fàcil arribar fins aquí, però, malgrat les dificultats i els reptes als que haurem de fer front, continuarem treballant amb fermesa per les persones, defensant els seus drets i vetllant per la seva qualitat de vida sense perdre els valors que van motivar i han guiat la nostra entitat al llarg d’aquests cinquanta anys.

Volem dedicar aquest guardó a totes les persones amb discapacitat intel·lectual, a les seves famílies i al fundador, el senyor Ramon Noguera, i aquells que li van fer costat i van ser valents a l’hora de fer visibles als més febles de la societat.

També hem d’agrair a la Generalitat de Catalunya aquest reconeixement així com a tots aquells que han fet i fan possible que aquest projecte sigui una realitat.

Moltes gràcies!

Entrades relacionades: