Un moment durant la fira

La Fundació Ramon Noguera participa a la XIX Fira d'Entitats del Voluntariat

29-04-2019

La FCVS va organitzar una nova edició de la Fira el 27 d’abril a l’espai del Festival Strenes amb una quarentena d’entitats gironines

Una nova edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat Social va tenir lloc el passat dissabte 27 d’abril a la Plaça Catalunya de Girona. Per tercer any, l’acte es va ubicar a l’espai dels concerts del Festival Strenes.

Una quarantena d’entitats de la ciutat van sortir al carrer per a donar a conèixer els seus projectes a la ciutadania, i també van mostrar la tasca que es realitza des del voluntariat.

Les persones que s’hi van apropar van poder gaudir de la XIX Fira dins del Festival Strenes des de les 17 h. La benvinguda va començar a les 18 h amb tot un seguit de concerts i tallers per a grans i petits. A les 19 h es va celebrar la cercavila amb els Gegants de Riudarenes que va iniciar el recorregut a la Fira i va arribar fins a la Rambla.

L’acte era obert a tothom i les persones majors de 16 anys que volguessin donar el seu temps als altres es podien fer voluntàries a les mateixes entitats.

Entrades relacionades: