La Fundació Ramon Noguera forma part del Programa per a la millora de la Governança Democràtica

13-07-2018

Durant els darrers sis mesos, el Grup Fundació Ramon Noguera ha participat en el Programa d’Acompanyament a la millora de la Governança Democràtica impulsat  per La Confederació i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

La finalitat del programa és la d’enfortir el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones a través de la promoció de models de gestió propis de l’Economia Social.

Durant aquests mesos, hem tingut l’oportunitat de treballar i aprovar un Pla de Governança Democràtica amb l’acompanyament del consultor Marià Moreno de l’Empresa Integral.

Per a tots els participants ha estat un aprenentatge i un plaer poder aprofundir en la millora dels mecanismes de Governança de l’organització. Avui podem dir que hem portat a terme algunes accions concretes molt exitoses posant de manifest el nostre compromís en la millora de la participació i dels processos de decisió de l’organització.

Agrair, doncs, a la Confederació que ens hagi escollit, entre d’altres entitats, per formar part del programa, a la Generalitat pel suport al programa i a l’Empresa Integral pel seu valuós assessorament al llarg d’aquest camí. 

Entrades relacionades: