Shopp Out el dissabte 7 de maig

La 7a edició de Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera tanca les portes refermant el seu creixement

11-05-2016

Més de 45.000 visitants de tot Catalunya, consoliden el model d'èxit de la mostra: moda, gastronomia i música

La setena edició de la iniciativa de shopping social més gran de l’estat ha tancat a Girona després de cinc dies (del 4 al 8 de maig), amb xifres rècords que depassen els 45.000 visitants, superant les anteriors edicions i les previsions d’enguany. Aquesta iniciativa de la Fundació Ramon Noguera té com a objectiu principal difondre i donar suport a la tasca que porten a terme des de la Fundació, i és per això que un 5% de les vendes es destina cada edició a impulsar els seus projecte socials. Els visitants han pogut recórrer els més de 4.000 m2 d’exposició on s’hi podien trobar més de 30 primeres marques del món de la moda, del calçat, de la llar i dels complements i que oferien uns descomptes de fins al 70%.

La combinació d’una oferta completa basada en la moda, la gastronomia, música i oci ha estat la clau de l’èxit d’aquesta setena edició del Shopp Out, que ha tingut una extraordinària acollida per part dels gironins i gent vinguda de ciutats de tota Catalunya. Sota el concepte Happy Shopping, la mostra de shopping social més gran de l’estat ha acollit una àmplia oferta gastronòmica variada en Food Trucks, un cicle de concerts en directe; també els més petits han trobat un espai per a ells, amb tallers infantils organitzats per Danonino, i s’ha pogut provar un nou model de Toyota cortesia del concessionari Japand 21. A més de l’oferta in situ, també s’han celebrat concursos a Facebook i a Instagram, amb xecs regal i vols captius amb globus aerostàtic. Aquesta combinació ha confirmat la plena consolidació del projecte, ja convertit en un esdeveniment més de la ciutat de Girona.

Shopp Out contribueix a la continuïtat de projectes de la Fundació

El Shopp Out és una mostra d’emprenedoria social lligada a la innovació i la creativitat, amb la col·laboració del teixit empresarial. El projecte es converteix en una eina més per donar suport als projectes socials de la Fundació Ramon Noguera. En aquest sentit, la directora-gerent de la Fundació, Pepita Perich, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment per a l’entitat: “Juntament amb moltes altres accions que realitzem en el nostre dia a dia, és el que ens ajuda a desenvolupar els nostres projectes socials en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual a Girona i la comarca del Gironès, i fan possible mantenir els més de 110 llocs de treball per a persones amb discapacitat i permeten generar noves oportunitats laborals”.

Entrades relacionades: