Una foto del centre ocupacional de Llagostera

Jornada de portes obertes als centres ocupacionals

26-01-2018

Per tal d'apropar-nos a les famílies dels usuaris i a la comunitat del nostre entorn, hem celebrat unes jornades de portes obertes als centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera, tant al de Girona com al de Llagostera.

Jornada de portes obertes al Centre Ocupacional Montilivi (Girona)

Es va celebrar el 23 de gener i es va inaugurar a les 10h amb la recepció i benvinguda dels visitants. Seguidament es va fer una explicació del servei que s'ofereix al centre i de les activitats que es duen a terme, es van visitar les intal·lacions i seguidament es van fer uns tallers d'artesania amb cartró pedra i joieria. Per acabar d'arrodonir el matí, es va fer un pica pica. 

Jornada portes obertes al Centre Ocupacional de Llagostera:

Va ser el 25 de gener i també va començar a les 10h amb la recepció i benvinguda dels visitants, entre els quals hi havia la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Llagostera, la Montse Vila, i un periodista d'El Poll, el mitjà de comunicació del municipi. La jornada va seguir la mateixa tònica que la de Girona.

Cal dir que aquestes jornades són molt enriquidores tant per als visitants com per als usuaris, ja que els primers tenen l'oportunitat de viure el dia a dia dels nois i noies dels centres, i a aquests els encanta perquè és un dia diferent acompanyats de familiars i altres persones amb qui no acostumen a passar la jornada.

Entrades relacionades: