Formació en alimentació per a persones amb discapacitat intel·lectual en situació d'atur

19-02-2018

El projecte “Punt de formació Incorpora” de Clúster Èxit s’emmarca dins el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i és una iniciativa pionera de formació adaptada per als col·lectius amb especials dificultats que permet una formació qualificada i capacitada per a la millora de l’ocupabilitat i per al desenvolupament d’una activitat laboral.

Els Punts de Formació Incorpora ofereixen a les persones beneficiàries una capacitació mínima tècnica professional, un desenvolupament i millora de les competències, i pràctiques no laborals a l’empresa.

Accions del projecte

Concretament, des de la Fundació Ramon Noguera oferim un curs d’operacions bàsiques d’alimentació de 300 hores que es va iniciar el 12 de febrer i té previst finalitzar al maig. S’està impartint formació a un total de 15 persones amb discapacitat intel·lectual i en situació d'atur, amb edats compreses entre 18 i 50 anys i amb un grau de discapacitat que oscil·la entre el 33 i el 65% fins arribar, en alguns casos, a graus de més d’un 65% de discapacitat. En aquests moment el grup consta de 12 homes i 3 dones.

Entrades relacionades: