entrada de Shopp Out

Èxit de visitants en les primeres hores d’obertura de Shopp Out

04-05-2016

La Fundació Ramon Noguera ha obert avui a les 10 del matí les portes de la setena edició de Shopp Out. La que és la més gran iniciativa de shopping social de l’Estat ha rebut en les primeres hores una espectacular afluència de visitants, que han accedit a la seu de l’entitat per recórrer els 4.000 m2 d’exposició i ser els primers a comprar als estands de les més de 30 primeres marques del món de la moda que participen en aquesta edició i que ofereixen descomptes de fins al 70%. La iniciativa té com a objectiu difondre i donar suport a la feina que porta a terme la Fundació Ramon Noguera, i és en aquest sentit que un 5% de les vendes es destinen a impulsar els seus projectes socials.
Avui a les 12 del migdia ha tingut lloc la inauguració de Shopp Out, i ha comptat amb la presència de Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la directora dels Serveis Territorials d’Afers Socials, Treball i Família de la Generalitat de Catalunya a Girona, Marta Casacuberta; i Maria Àngels Planas, en representació de la Diputació de Girona.
El Shopp Out estarà obert de dimecres a dissabte de les 10 del matí a les 9 de la nit, i el diumenge, de 10 del matí a les 3 de la tarda. Les firmes participants en aquesta setena edició són Lacoste, Castañer, Textura, Macson, Sita Murt, Javier Simorra, Código Básico, Eurekakids, Oh My Collection, Dutch & Delight, Gerome (pells), Fyord, Pepe Jeans, Emporio Armani, US POLO, LTB Jeans, Canada House, Mon Marcel, Adidas, Geox, Vans, Bissú i Sunglass Hut, entre d’altres. I també hi haurà la marca pròpia de complements artesanals dissenyats i elaborats a l’entitat.
Aquesta setena edició presenta una oferta lúdica variada, amb l’objectiu que el públic visitant pugui passar tot el dia al Shopp Out. Sota en concepte de Happy Shopping, hi haurà oferta gastronòmica variada en Food Trucks; s’oferirà el cicle de concerts en directe Shopp Out & Music: Roger Argemí (dimecres a 2/4 de 9 del vespre), Pokers (divendres a 2/4 de 9 del vespre) i Ovella Xao (dissabte a 2/4 de 9 del vespre); Danonino organitzarà tallers infantils i es podran degustar iogurts ecològics a la food truck Las Dos Vacas; es podrà provar un nou model de Toyota cortesia del concessionari Japan21. També hi haurà concursos a Facebook i a Instagram, amb xecs regal i vols captius amb globus aerostàtic i, com cada edició, hi haurà també l’espai Moritz.

Entrades relacionades: