El Shopp Out torna a obrir avui i fins diumenge!

23-11-2018

Un total de 40 marques participen en l’esdeveniment social de la Fundació Ramon Noguera amb descomptes de fins al 70%

El Shopp Out torna avui divendres a obrir les seves portes sumant-se a la campanya del Black Friday, després que la setmana passada la pluja impedís l’afluència de visitants prevista. L’esdeveniment social de la Fundació Ramon Noguera, que ofereix descomptes de fins al 70% en primeres marques, i aquesta reedició serà amb descomptes addicionals de fins el 20%, estarà obert fins diumenge en horari de 10h a 21 h (diumenge fins les 19h).

La proposta de perllongar el Shopp Out va venir de la demanda majoritària dels clients que no van poder comprar fa una setmana degut al mal temps i a les pluges. Per això la Fundació Noguera, com a organitzadora del certamen, va decidir obrir un cap de setmana més. 

Fins diumenge, a la seu que l’entitat té al polígon de Mas Xirgu, hi seran presents 40 firmes de roba, calçat, complements i parament per a la llar, de les quals una dotzena hi van participar per primera vegada en la 12a edició que es va celebrar la setmana passada (del 15 al 18n de novembre).  L’esdeveniment, que fins ara s’havia celebrat durant el mes d’octubre, s’ha traslladat al novembre per incentivar les compres de cara al Nadal. Com és habitual, un 5% de les vendes es destinaran a projectes socials de l’entitat.

Amb l’objectiu que la visita sigui una experiència familiar i d’oci per a totes les edats, hi haurà diverses foodtrucks amb propostes molt variades, incloses opcions sense gluten, i també es faran concerts i activitats infantils.

DIES: Del 23 al 25 de novembre

HORARI: De 10h a 21h, excepte diumenge que tanca a les 19h

LLOC: Polígon Mas Xirgu (C/de la Indústria i C/Gerundense)

Entrades relacionades: