Cartell

El cicle vermuts i vespres musicals a la Rosaleda consolida un nou espai cultural i gastronòmic a Girona

01-06-2017

Lluís Fortuny de La Dharma i Lakaste de Figueres i Girona (guanyadors de sona9 d’enguany) són algunes de les actuacions destacades del proper més de juny

Els vermuts i vespres musicals a la Rosaleda, diumenges a les 12h i divendres a les 20h,  conformen un cicle de concerts que combina la música en viu amb els vermuts populars i sopars i copes a la fresca en un marc incomparable, la Devesa de Girona. La iniciativa, iniciada per l’Associació de veïns de la Devesa-Güell, a l’espai cívic La Rosaleda, ara és compartida amb la Fundació Ramon Noguera que gestiona el cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, i hi col·labora l’Associació Mmm’agrada amb la direcció artística i la producció. Les tres entitats, cada una amb el seu projecte i raó de ser, s’han trobat ja que comparteixen el treball per la cultura i la participació.

La fórmula és molt bona i està agradant molt, de fet ja estava funcionant cada tercer diumenge de mes amb el Vermut Swing organitzat per l’Associació de Veïns Devesa Güell i Drunken Sailors Hoppers Girona. Un bon vermut amb alguna cosa per picar, i ballar, o seure allà on vols, o pots, ja que l’aforament sempre es completa. Aquest mes de juny s’hi afegeixen els sopars a la fresca, però sempre compartint música en directe, de petit format i de proximitat. Aquesta proximitat es viu amb el contacte i comunicació amb l’artista, en uns concerts que s’estan caracteritzant per la participació del públic, i es trasllada en una programació en la que majoria dels artistes són de Girona i rodalies, a excepció de l’actuació del divendres dia 2 de juny, en Lluís Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma a les 20h, que presentarà el seu projecte en solitari, les Rel Sessions, un espectacle que fusiona etno-electrònica, improvisació i projeccions.

L’Associació de Veïns Devesa-Güell va engegar aquest cicle amb l’objectiu de dinamitzar el barri i el Parc de la Devesa, i la Fundació Ramon Noguera s’hi ha sumat amb l’organització de les activitats al cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, on fa visible el seu projecte de formació i ocupació en l’àmbit de l’hostaleria-restauració. L’Associació Mmm’agrada dóna suport al cicle presentant bones propostes musicals emergents de diferents gèneres i facilitant a l’artista condicions òptimes en tots els sentits per tal de que puguin oferir un bon concert al públic de la Rosaleda.

Amb aquest format es vol aconseguir que tothom s’emocioni, es diverteixi, participi i comparteixi aquests moments que regala la música en directe, una expressió cultural amb moltes dificultats que cal cuidar i conservar. Pel cicle ja hi ha passat, entre d’altres la rockera Mireia Vilalta presentant el seu primer disc “Apnea”, i aquest mes de juny, hi actuarà en Fina, el 9 de juny a les 20h, un dels artistes emergents amb més projecció de la ciutat, i els Lakaste, 16 de juny 20h, (Girona-Figueres) guanyadors del Sona9 d’enguany. Una programació molt potent i un format molt encertat que han aconseguit reunir a cada un dels concerts que ja s’han fet a la Rosaleda més de 150 persones consolidant un nou espai cultural i gastronòmic a Girona.

Per a més informació i agenda de concerts

Cartell Juny Vermuts i Vespres Musicals

www.larosaleda.cat

WWW.MMMAGRADA.COM

 

Entrades relacionades: