Celebrem el Carnestoltes!

17-02-2021

Des del passat Dijous Gras, en diferents centres de la Fundació Ramon Noguera s’ha estat celebrant el Carnaval. Prèviament, han estat algunes setmanes treballant en la idea de la disfressa i confeccionant-la. S’han fet de manera artesanal, amb diferents materials i complements, i també customitzant peces de roba.

Tots els grups de les residències i del centre de dia d’atenció especialitzada han cuinat diferents coques, on no hi ha faltat la coca de llardons, i s’ha preparat una festa a cada centre on hi ha hagut música, balls, vermuts i berenars. Fins i tot hi ha algun grup que ha fet un photocall per a l’ocasió i poder immortalitzar el moment. A les llars i als centres ocupacionals també es faran festes amb ball i pica-pica al llarg d'aquesta setmana.

A la residència de Sarrià, per exemple, la temàtica escollida per a les disfresses ha estat “Les Olimpíades”. Hi hem vist esportistes de tot tipus: tenistes, jugadors de bàsquet, etc.

A la residència Fontajau, s’han confeccionat fins a 23 disfresses diferents, cadascuna d’elles d’un personatge de Disney o de Píxar, i cada persona ha pogut escollir quin personatge li esqueia més, de manera que són disfresses molt personalitzades.

Al centre de dia d’atenció especialitzada les disfresses estan a l’últim crit tecnològic: s’han vestit d’emoticones!

A les llars i als centres ocupacionals, les temàtiques alhora de crear les disfresses també són molt variades: el tema estrella hi és present: disfresses de coronavirus i d’infermers, però també hi ha freestyle: dimonis, vaquers, futbolistes, pallassos, cartes de pòquer...

En resum, estan essent uns dies divertits, que aporten una mica d’alegria als dies que estem vivint.

Entrades relacionades: