Aliments Onyar de Fundació Ramon Noguera unint esforços amb Too Good to Go per combatre el malbaratament alimentari

31-01-2024

Estem emocionats de compartir una col·laboració amb Too Good To Go que hem iniciat contra el malbaratament alimentari. Ens volem sumar a aquesta iniciativa per contribuir al benestar de la nostra comunitat i promoure la sostenibilitat. A partir d'ara tots els nostres productes d'Aliments Onyar amb data de caducitat curta els podràs trobar també a aquesta aplicació.

 Too Good To Go és una aplicació gratuïta, disponible tant per a dispositius Android com iOS, que permet gaudir de menjars de qualitat de restaurants i botigues que tenen excedent de menjar. Un excedent que pots comprar en forma de lots sorpresa a un preu inferior. Aquesta aplicació, simplement, et facilita l'accés a menjars boníssims a preus irresistibles.

 Com funciona Too Good To Go amb Aliments Onyar?

 A través de Too Goo To Go, tens l'oportunitat de comprar lots amb pasta i pizza d'Aliments Onyar elaborada al nostre obrador. Cada dijous pengem a l'aplicació els nostres lots i pots passar-los a recollir els divendres de 17h a 19h al Showroom d'Aliments Onyar (carrer de la Indústria 22). Així de fàcil!

 Aliments Onyar, pizza i pasta artesana Eco&Social

 Al nostre obrador, no sols creem aliments ecològics d'alta qualitat, sinó que també tenim un propòsit més profund. Cada producte és el resultat de la passió pels productes sans i el compromís amb la inclusió social. Aliments Onyar és un projecte de Fundació Ramon Noguera.

 Estem especialitzats en l'elaboració de pasta i pizza fresques, salses i patés vegetals de línia vegana, altres elaborats i conserves.

 També oferim productes de la gamma dels fruits secs, la fruita deshidratada i derivats del xiitake.

 Mossegades amb valor!

 El que fa que les nostres pizzes i pastes siguin encara més especials és el valor social que hi ha darrere. Quan tries els nostres productes, estàs fent costat directament a Fundació Ramon Noguera i a la seva missió de crear oportunitats i millorar la qualitat de vida de les persones.

Cada compra és una contribució a un futur millor!

 

Entrades relacionades: