Participem a EXPOJOVE 2024!

05-04-2024

Aquesta fira, integrada a la comunitat local, ofereix als joves de les Comarques Gironines l’oportunitat de conèixer tota l’oferta formativa disponible al territori amb un objectiu clar: orientar-los en la presa de les seves decisions formatives i futur laboral.

Dins aquest marc s’organitzen també diverses tallers, taules rodones i xerrades amb experts de diverses industries.

Des de la Fundació ja hi hem participat durant anys com a visitants, però enguany des del Servei d’Orientació i Ocupació vam tenir l’oportunitat de participar-hi com a ponents, presentant així la nostra raó de ser i oferta amb dues xerrades.

“Tinc discapacitat, quines oportunitats tinc?”

Des de la Fundació, vam poder presentar els recursos formatius i laborals que tenim disponibles per a joves des del Servei d’Orientació i Ocupació i el Centre de Treball de la Fundació.

Així doncs va presentar els diferents recursos de formació, com el nou itinerari de FPO Dual (amb contractació des del primer dia!) i els Certificats de Professionalitat. Però no només això! També vam donar a conèixer les activitats de formació no reglada que duem a terme en diferents sectors com les de comerç, barista o jardineria, entre d’altres.

Totes elles ofereixen pràctiques a empreses del sector i un seguiment individualitzat de l’alumne, qui mitjançant una formació teòrico-pràctica té l’oportunitat d’adquirir nous coneixements per la inserció al món laboral.

Creiem que EXPOJOVE du a terme un paper fonamental en la promoció de l’oferta acadèmica disponible, obrint moltes oportunitats a usuaris que encara no saben del tot què els interessa més fer quan visiten la fira, així que resulta una trobada indispensable per als joves de la regió.

Va ser un plaer poder-hi participar com a ponents!

/ /

Entrades relacionades: