Fantàstic Ramon, la nova producció d'Escenaris Especials

25-06-2024

El Teatre Lliure de Barcelona acollirà la nova producció d’Escenaris Especials durant la temporada 2024-2025: Fantàstic Ramon. Després de l’èxit de Mare de Sucre, Clàudia Cedó torna a dirigir una comèdia plena de drama, humor i fantasia que captivarà tant al públic habitual com als nous espectadors.

Amb un repertori d’actors i actrius de luxe, la producció inaugura el projecte Ànima Lliure, amb el qual el Teatre Lliure, en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell, vol produir com a mínim un espectacle a l’any creat per un equip de persones amb diversitat funcional.

Sinopsi i Temàtica

Fantàstic Ramon explica la historia d’una família, una mestra amb caràcter i la seva parella, un pacífic lutier, que esperen un nen. Però el que surt de dins d’ella el dia del part no és una criatura com les altres… Aquesta comèdia amb tocs fantàstics vol reflexionar sobre l’exclusió, la dependència, la sobreprotecció i la convivència familiar amb un fill amb discapacitat.

Amb un enfocament que combina l’humor amb moments de gran càrrega emocional, Fantàstic Ramon aconsegueix il·luminar temes complexos d’una manera accessible i profundament humana.

Un repartiment excepcional

L’obra compta amb un repartiment de luxe, amb 4 actors i actrius que formen part de la Fundació: l’Andrea Álvarez, en Jordi Galià, la Mercè Méndez i la Judith Pardàs. Però també amb en Marc Buxaderas, l’Elisabet Casanovas, en Xicu Masó, l’Edgar Murillo, la Maria Rodríguez i la Kathy Sey.

L’estrena de Fantàstic Ramon està programada pel 2 d’abril de 2025 i l’obra es podrà veure fins el 04 de maig del 2025. Tot i això, les entrades es posaran a la venda a partir del proper setembre. Us recomanem que estigueu atents a les nostres xarxes socials, ja que donada la reputació del Teatre Lliure i els noms associats a la producció, comptem que volaran!

Direcció i producció

Clàudia Cedó és dramaturga, directora de teatre i psicòloga i ara dirigeix aquesta nova producció amb la seva inconfusible empremta. Coneguda per la seva capacitat d’abordar temes socials importants amb delicadesa i humor, ha fet de Fantàstic Ramon la nova obra imprescindible de la temporada.

Informació Pràctica

· Lloc: Teatre Lliure de Barcelona - Sala Fabià Puigserver.
· Dates: del 2 d’abril al 4 de maig de 2025.
· Entrades: a la venda a partir de setembre de 2024.

No deixeu escapar l'oportunitat de veure l’obra i de gaudir d’una comèdia que fa visible l’invisible. Fantàstic Ramon obre una finestra a la comprensió i l’acceptació de la diversitat humana.

Ens veiem al Lliure!

/ /

Entrades relacionades: