Obertura del ShoppOut

El Shopp Out obre portes amb una gran afluència de públic

04-05-2017

 La 9a edició ha obert portes aquest dijous 4 de maig amb gran afluència de visitants

 El Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera ha obert les portes a les 10 d’aquest matí amb èxit de visitants. L’afluència de públic ha estat contínua durant les primeres hores. Des d’avui i fins diumenge, la que és la iniciativa de shopping social més rellevant de l’Estat, estarà instal·lada al polígon Mas Xirgu de Girona. En aquesta novena edició, decorada amb motius florals i primaverals, es pot gaudir de descomptes de fins el 70% d’una quarantena de marques de moda. També hi ha zones de restauració i activitats per a tots els públics. Un dels valors afegits de la iniciativa és que el 5% de les vendes que es fan durant el Shopp Out es destinen a impulsar projectes socials de la Fundació.

 Pel que fa a les firmes de moda, aquesta edició compta amb noves incorporacions. Es tracta de la marca juvenil de roba i complements Kaotiko i la marca de roba de dona Messcalino que se sumen a les següents: Bernie Mev, Bissú, Boxley, Canada House, Castañer, Codigo Basico, Diesel, Eurekakids, Freequent, Fyord, Geographical Norway, Geox, Gerome, Javier Simorra, Lacoste, lafundació, LTB Jeans, Mi&Co, Mon Marcel, Mus&Bombon, Pepe Jeans, Petrol Industries, Piu et Nau, RAW, Sita Murt, SkunkFunk, Stonefly, Superdry, Sunglass Hut, Textura, Timberland, Toni Pons, US Polo ASSN i Vans.

 La prinicipal novetat d’aquest Shopp Out és que posa de relleu la seva vessant més social. Els treballadors de la Fundació Ramon Noguera de l’àmbit de l’hostaleria i l’alimentació gestionen el bar San Miguel que està ubicat a la plaça central. Aquestes persones amb discapacitat que durant l’any estan en processos de formació i treballen en projectes d’inserció laboral de l’entitat, gestionaran el bar i serviran raviolis de pasta fresca d’Aliments d’Onyar de la Fundació Onyar La Selva i que ara ha passat a formar part de la Fundació Ramon Noguera.

 Per tal que els visitants puguin gaudir d’una jornada sencera al Shopp Out, també hi ha programades diverses activitats lúdiques en el mateix recinte. Torna el cicle de concerts en directe aquesta vegada a càrrec de Acorde a ti (dijous a les 7 de la tarda), Double Chick (divendres a les 7 de la tarda), Buena Onda (dissabte a les 7 de la tarda) i Madamme Mustash (diumenge a les 12 del migdia). També hi ha una oferta gastronòmica variada en food trucks amb Creperia Maria una crep, Carambola, Bistrovan, Lady Buti, Komo to loko, Llagurt i Bye bye blat amb plats aptes per a celíacs. I, de divendres a diumenge, i adreçats sobretot al públic infantil, hi tindran lloc espectacles teatrals a càrrec de La Minúscula Teatre: Contes de dracs (divendres a 2/4 de 7 de la tarda), Capses i capsetes amb historietes (dissabte a les 12 del migdia), Contes musicats (dissabte a 2/4 de 7 de la tarda) i Cuques i papus (diumenge a les 12 del migdia). A més, l’empresa Món a part-Habitatges bonics es fa càrrec de l’ambientació de la zona infantil i els menuts podran gaudir d’un castell inflable cortesia de Boti-Boti.

 Aquests dies previs, per anar fent boca, s’han fet diversos sortejos a les xarxes socials. A més a més, durant el Shopp Out es pot participar en el sorteig d’un sopar al restaurant Les Cols d’Olot.

 La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns del desenvolupament. Atén a més de 1.000 persones al llarg de l’any i dona ocupació a més de 350 treballadors, 190 dels quals, amb discapacitat. Aquest any la Fundació ha estat guardonada amb el màxim reconeixement de la Generalitat de Catalunya, la Creu de Sant Jordi.

Entrades relacionades: