El Rentat de Cotxes de Mas Xirgu reobre el 18 de maig

18-05-2020

Us actualitzem informació dels nostres serveis de Rentat de Cotxes, Bugaderia i Taller Degustació.

Rentat de Cotxes lafundació

El Rentat de Cotxes de Mas Xirgu reobre el 18 de maig

El Rentat de Cotxes lafundació torna a obrir les portes de les instal·lacions del C/Indústria 22 del polígon Mas Xirgu de Girona. Tornem renovats i adaptats a la nova situació i a la normativa, i alhora seguim prioritzant la màxima qualitat en tots els nostres serveis de rentat.

Nous serveis integrals de rentat, neteja i desinfecció

Oferim nous serveis de neteja integral del vostre vehicle amb procés de desinfecció i tractament amb ozó. Per a alguns serveis cal concertar CITA PRÈVIA online o per telèfon al 972 400 244. Trobareu tota la informació de serveis AQUÍ.

Mesures de seguretat

La nostra prioritat és la salut i la seguretat dels nostres clients i dels nostres treballadors, per això hem adoptat totes les mesures i protocols necessaris per garantir-ho tant a les instal·lacions com als serveis que oferim. El nostre personal va equipat amb els EPI's necessaris i complim tots els protocols d'higiene i seguretat obligatoris.

Taller Degustació lafundació

Dolça espera al Taller Degustació!

Per deixar el vostre cotxe impecable, net i desinfectat, necessitem uns minuts. Podreu esperar a la terrassa del Taller Degustació, on també hem adoptat totes les mesures de seguretat pertinents. Hi podeu esmorzar, dinar, o treballar connectat a la nostra wifi. Més informació de serveis AQUÍ.

Bugaderia lafundació

És el moment d'endreçar nòrdics, mantes i edredons. Us fem un cop de mà?

Amb l'arribada del bon temps, hi ha feina a fer el canvi d'armari. A la Bugaderia us ho facilitem: deixem la roba de la llar neta, desinfectada i plegada, llesta per endreçar. El nostre horari és de dilluns a dissabte de 8h 20h. Consulteu tots els serveis per a empreses i particulars AQUÍ.

 

Entrades relacionades: