La Cati al Rentat de Cotxes

Treballadors del CET en primera persona: Cati Sala

01-11-2016

Autora: Cati Sala, treballadora del Rentat de Cotxes.

Sóc la Cati. Quan vaig venir a Girona, l’any 2008, vivia amb la meva parella, en Xavier Dalmau, i amb el meu pare.

El juliol de 2018 vaig començar a treballar com a netejadora a la Diputació de Girona i m’agradava moltíssim. Després, el 2011, vaig començar a treballar a la Fundació Ramon Noguera amb en Xavier Pidemunt, i estem molt contents de poder treballar-hi perquè gràcies a la fundació es dóna feina a molta gent. També tenen molta paciència perquè cada persona és un món diferent.

En Xavier Pidemunt i jo portem quatre anys treballant i espero que puguin ser molts més anys amb ells. De fet, els treballadors són molt trempats. I ens ho passem molt bé. Jo, per la meva part, estic súper contenta de poder tenir una feina estable cada dia.

A la fundació hi ha molt bona gent, tant els “jefes” com els encarregats i els treballadors.

Bé, ara us explicaré en què consisteix la meva feina:

Jo estic al rentat de cotxes. Quan el cotxe ha passat pel túnel, després s’avisa al client perquè el situï a les línies. Jo asseco el cotxe i traiem les estores. Després fem els vidres i, per últim, l’abrillantat, i li diem al client si vol que li posem ambientador.
Jo i els meus companys intentem fer bé el cotxe perquè els clients estiguin molt contents. També, a vegades, he d’anar a posar la rentadora per rentar els draps bruts. Espero que la revista us agradi moltíssim.

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2016. Llegir més articles: REVISTA FRN

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: