Departament d'Administració i Finances

Serveis transversals del Grup FRN

05-09-2018

Article de la Revista FRN nº5 del 2018

L’actual Grup Fundació Ramon Noguera va néixer el 1965 com a Associació Àngelus, la primera associació de famílies constituïda a les comarques gironines, sota la presidència de Ramon Noguera i Sabater. El 1995 evoluciona i es constitueix en Fundació Ramon Noguera. El 2012 es creen dues noves entitats, Fundació Mas Xirgu i Fundació Montilivi, que permeten l’especialització en diferents àmbits. I el Grup FRN segueix creixent, el desembre del 2016, amb la incorporació de la Fundació Onyar La Selva.

El Grup FRN treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual des de dos àmbits: el social i el laboral. Hi ha una àrea de gestió que és la més desconeguda: els serveis transversals, però que són també imprescindibles perquè l’engranatge del grup funcioni correctament. Hem demanat als responsables de cada un dels serveis que ens expliqui la seva missió.

Missió dels Serveis Transversals del Grup FRN

Pepita Perich. Directora Gerent del Grup FRN
Mes enllà de la meva responsabilitat i, de manera solidària, treballo convençuda i motivada per avançar en els drets socials de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Bea Pueo. Responsable de Recursos Humans
Acompanyem les persones treballadors del Grup Fundació Ramon Noguera a desenvolupar amb exel·lència la missió del seu lloc de treball.

Marina Molina. Responsable de Projectes
Projectem idees i creem projectes per transformar la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual en benefici d’una societat més solidària i inclusiva.

Lourdes Marquès. Responsable d’Administració i Finances
Vetllem per la gestió eficient i transparent dels recursos econòmics per tal de donar viabilitat als projectes i generar oportunitats per a les persones que atenem.

Ester Triadó. Responsable de Recerca i Desenvolupament
Ens obrim al món per descobrir noves experiències que ens ajudin a cercar oportunitats i noves aliances per construir plegats una societat i un món millor.

Marta Ramírez. Responsable de Comunicació i Màrqueting
Treballem compromesos i amb il·lusió per donar a conèixer la nostra organització, amb l’objectiu de sensibilitzar i construir vincles de col·laboració amb la societat.

Elisabet Riera. Responsable de Qualitat
Des d’una perspectiva transversal i cooperativa, treballem amb el compromís de millorar contínuament la qualitat i el respecte al medi ambient, impulsant el camí cap a la plena satisfacció d’usuaris, famílies i clients.

......................................................

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2018. Llegir més articles: REVISTA FRN

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: