Isaac al Taller Degustació

#GivingTuesday o per què donar suport als nostres projectes

27-11-2018

L'Ester Camps, Responsable Comercial del Grup Fundació Ramon Noguera, ens explica per què donar suport als projectes de la Fundació Ramon Noguera

Els nostres serveis són garantia de qualitat amb valor afegit

Ja fa uns anys vaig decidir que volia un plus a la meva vida, contribuir i aportar el meu granet de sorra a la societat. Tenia clar que seria a través de la meva feina. Ser comercial a la Fundació Ramon Noguera m’ofereix l’oportunitat i la responsabilitat de donar a conèixer el nostre projecte a moltes empreses. Tanmateix, tant si sou empreses com si sou particulars, podria donar-vos unes quantes raons de pes per contractar els nostres serveis:

· Per la nostra professionalitat en realitzar els serveis contractats.

· Per la millora contínua dels processos per oferir el millor servei i el nostre compromís amb la qualitat i el medi ambient, avalat per les certificacions ISO 9001 i ISO 14001.

· Com a mesura de compliment de la Lismi (compliment de la quota de reserva del 2% de la plantilla per a persones amb discapacitat, en empreses de més de 50 treballadors).

· Per comptar amb un col·lectiu de treballadors seleccionat i format per al lloc de treball que ocupen i, per tant, eficients en realitzar la seva tasca.

· Per què us convertireu en persones i empreses compromeses i responsables, amb valors, donant una imatge molt positiva de cares a diferents col·lectius.

· Pel compromís en complir una funció social donant oportunitats reals i de qualitat a persones amb discapacitat.

Però, més enllà d’aquestes raons, n’hi ha unes altres que m’agradaria compartir amb vosaltres. Us plantejaré unes situacions i us proposo que penseu per un moment què sentiu vosaltres i què creieu que senten els nostres treballadors quan:

· L’Isaac us porta el cafè al Taller Degustació

· L’Àlex us ve a dir que el cotxe ja està net

· La Lourdes us dona el resguard i us diu que les camises estaran planxades el dimecres

· L’Isidre us diu bon dia quan ja ha segat una bona part de la gespa de l’entrada de l’empresa

Us heu preguntat què aporta contractar els nostres serveis? Doncs ara us enumero alguns dels avantatges que jo hi veig:

· Desperta la part més humana i solidària de les persones

· Contribueix a normalitzar situacions i a la inclusió, trencant estereotips i posant en valor la diversitat de les persones.

· Millora la reputació corporativa de les empreses que col·laboren amb nosaltres, a nivell intern, ja que els treballadors se sentiran orgullosos dels valors de l’empresa on treballen, i a nivell extern, guanyant en valor afegit per ser una empresa socialment responsable

I ara... us agradaria seguir donant oportunitats laborals a persones com l’Isaac, l’Àlex, la Lourdes o l’Isidre?

Si vols donar suport als nostres projectes, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Amics de la Fundació

Ester Camps

Article de la Revista FRN nº5 del 2018. Llegir més articles: REVISTA FRN

Entrades relacionades: