Un nou rècord històric al Rentat de Cotxes de la Fundació

27-06-2024

El passat dia 21 de juny, l’equip del rentat de cotxes de la Fundació Ramon Noguera va assolir una nova fita històrica, sobrepassant totes les estadístiques del servei.

Dimecres, l’equip va rebre una merescuda felicitació per la seva excel·lent feina. No només per la fita aconseguida el dissabte, sinó per la dedicació i compromís que tots els treballadors mostren dia a dia.

Professionalitat i compromís

Aquesta fita no hagués sigut possible sense el compromís que dia a dia demostra tot l’equip del rentat. L’equip del rentat de cotxes de la Fundació és un exemple de com el treball en equip, una bona coordinació i l’esforç constant son la recepta perfecte per aconseguir resultats excepcionals.

Un servei amb compromís social i ambiental

El rentat de cotxes de la Fundació a Mas Xirgu no és només un servei de qualitat al Gironès, si no també un projecte que garanteix oportunitats sociolaborals a les persones amb discapacitat intel·lectual que hi treballen.

Amb més d’una vintena de treballadors, aquest servei els permet desenvolupar noves habilitats tant tècniques com socials en un entorn laboral actiu.

L’èxit del nostre servei no seria possible sense una constant recerca de millores i innovacions. Per això estem compromesos a seguir implementant noves tecnologies i processos que no només millorin l’eficiència del servei, sinó que també redueixin el nostre impacte ambiental.

Noves instal·lacions: eficiència i responsabilitat

Les noves instal·lacions, obertes el desembre de 2023, ens permeten oferir un servei més eficient que alhora presenta millors resultats de neteja. Ara, el rentat de cotxes de la Fundació recupera fins al 85% de l’aigua utilitzada. Al mateix temps, fem servir també nous productes degradables respectuosos amb el medi ambient que ens ajuden a oferir rentats més ecològics i reduir la nostra petjada de carboni.

A més de ser un lloc on tenir el cotxe impecable, les nostres instal·lacions ofereixen una experiència completa. La possibilitat de relaxar-se al Taller Degustació, la cafeteria que la Fundació té al costat del rentat de cotxes, és una opció molt apreciada per una gran part dels nostres clients. Amb una amplia oferta tant d’esmorzars, dinars i berenars, qualsevol moment és bo per venir a fer-hi una pausa.

Enhorabona a tot l’equip!

Des d'aquí volem felicitar de tot cor a cada membre de l'equip. Gràcies per la vostra dedicació i per demostrar que, amb esforç i compromís, tot és possible.

*Per estar al dia de les nostres activitats i projectes, podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials i compartir les vostres experiències. Gràcies per ajudar-nos a crear una societat més inclusiva!

/ /

Entrades relacionades: