Imatge d'ACN

Renovem la col·laboració en el projecte Espai de Relació Institucional de Salt

11-03-2019

L'Ajuntament de Salt ha renovat l'acord pel projecte Espai de Relació Institucional (ERI) en què s'hi inclouen diverses administracions i entitats socials que lluiten per la convivència intercultural, entre elles la Fundació Ramon Noguera.

Es tracta d'un conjunt d'activitats programades des de diversos àmbits com ara la salut, l'educació, l'acció social i la participació que treballen per la inclusió de la població. L'Espai de Relació Institucional engloba la feina d'una cinquantena de professionals entre tècnics municipals i de les entitats.

Les activitats organitzades durant el 2018 a partir d'aquest espai han permès que més d'un miler de saltencs hi participin, afavorint la convivència entre els veïns de diferents cultures. Un dels punts més destacables és que no només s'ha aconseguit la participació dels infants, sinó que també hi havia activitats familiars que han comptat amb la implicació dels pares dels infants.

L'Espai de Relació Institucional és un projecte que existeix a diferents punts de Catalunya i dona suport als programes de convivència que desenvolupen els municipis que en formen part. Actualment hi ha 36 pobles que integren aquest projecte i cada un d'ells compta amb un espai propi des d'on desenvolupar les seves accions, que han d'involucrar administracions, entitats i ciutadania. En el cas de Salt, les administracions que hi participen són l'Ajuntament, la Generalitat i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt; com a entitats, a part de la nostra, també en formen part l'Obra Social "la Caixa", Fundació SER.GI, Vincle, Fundación Atenea, Càritas i el Casal dels Infants. 

 

Entrades relacionades: