Les nostres joies inspirades en la ciutat de Girona a la Fira de Mostres

26-10-2018

La Fundació Ramon Noguera us convida a visitar el nostre estand del Palau Firal en aquesta 57a. edició de la Fira de Mostres de Girona, que tindrà lloc els propers dies 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 2018.

veure joies 

Com ja és tradició, presentem la nova col·lecció de joies i complements lafundació a la Fira de Mostres. Enguany, la col·lecció està inspirada en elements de la ciutat de Girona:

-        “Girona M’enamora”, un homenatge a la sardana gironina

-        “Pont Eiffel”

-        “Call Jueu”

-        “Temps de Flors”

-        “Quatre Rius”

-        “Orgull Gironí”, inspirada en el Girona Futbol Club i que compta amb el suport d’aquesta entitat esportiva

-        “Argenteria”, la joia especial dissenyada per Mariona Quera (Pere Quera Joiers), col·laboradora habitual d’aquest projecte i que ens aporta una col·lecció amb molt valor.

Les peces de disseny propi s’elaboren de forma artesanal als nostres centres ocupacionals. Collarets, braçalets, arracades i anells de qualitat i de tendència, tota una referència de la nostra entitat.

A part de la Fira de Mostres, també podreu adquirir la nova col·lecció a la nostra botiga de moda del C/Indústria, 22 de Girona, als centres ocupacionals de Girona i Llagostera, o bé a la botiga online www.lafundacio.net a partir del 26 d’octubre.

Esperem que gaudiu de la visita a la Fira de Mostres de Girona i ens agradaria poder saludar-vos personalment.

Entrades relacionades: