Imatge del White Summer

La Fundació Ramon Noguera al White Summer

06-07-2018

El White Summer és un festival que recull les últimes tendències en disseny, arts escèniques, música i gastronomia i que té lloc durant el mes d'agost a les Serres de Pals, en un entorn excepcional.

L'ambient és incomparable: hi ha activitats per a totes les edats, una acurada selecció de la millor música i infinitat d’espectacles, tallers creatius, food trucks i propostes gourmet per a tots els gustos, i tot conflueix per a crear una vivència inoblidable. També hi ha  un espai de botigues efímeres de dissenyadors de moda i altres articles.

Enguany, allà estarem amb un estand on podreu comprar els nostres complements de moda lafundació. Les dates en què ens hi podeu trobar són del 18 al 26 d'agost, a partir de 18h del vespre.

Aquesta participació és fruit d'un conveni de col·laboració signat entre la entre la Fundació Ramon Noguera i l'Obra Social la Caixa per tal que la nostra entitat pugui estar present en aquest magnífic festival de la Costa Brava amb la cessió d'un espai per vendre els nostres complements de moda. Un altre punt de col·laboració assenyalat en el conveni és la gestió de l'àrea infantil, que estarà dotada de ludoteca, espai de guarderia i tallers de reciclatge, i on es convidarà a aprendre, descobrir i divertir-se a través de l'experimentació, la creativitat, la imaginació la tradició i les noves tecnologies.

A més a més, el 9 d'agost és el Dia de la Solidaritat. Aquest dia podreu gaudir escoltant la trompeta i la veu úniques d'Andrea Motis & Joan Chamorro trio, un plan irresistible on, per cada entrada, 1€  anirà destinat als projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

També, el 14 d'agost, a ritme de coreografies d'estiu, amb reconegudes instructores, Ysell, Anastasia i Fanny, us ho passareu d'allò més bé! Un espectacle atrevit que, amb la col·laboració de la Fundació Ramon Noguera, us farà viure la passió pel moviment i tots els teus sentits experimentaran l'essència del zumba. Veniu a veure l'espectacle el dimarts 14 d'agost a les 19:30h.

El White Summer compleix aquest any la setena edició, i es podrà gaudir del 4 al 26 d'agost.

Entrades relacionades: