A la Fundació, fem teatre!

16-05-2024

En el marc dels itineraris de lleure que s’organitzen des dels Centres Ocupacionals de la Fundació, comptem amb dos grups de teatre, un a Cassà de la Selva i l’altre a Girona, amb un total de 20 participants (10 a cada grup).

Totes elles participen ara a la nova producció itinerant d’Escenaris Especials “Com un llum”, que els dies 4 i 5 de maig es va estrenar a Banyoles.

El projecte

“Com un llum” compta amb la participació de 100 actors i actrius amb diversitat funcional, discapacitat intel·lectual i malalties mentals que ens expliquen històries d'allò més boges, excèntriques i tarades.

D’aquelles que sovint queden a la foscor.

La nova producció vol donar un pes important a la llum, fent-la un personatge més de les diferents històries que composen aquesta trilogia.

Cada una de les 9 peces s’ha elaborat de forma col·lectiva entre els artistes juntament amb les directores i director; Belin Boix, Maria Cambil, Berta Camps, Eva Ferré, Paula Fossati, Tere Solà i Jordi Subirà i son interpretades pels diferents grups d’Escenaris Especials, entre els quals hi participa la Fundació.

Les peces que hem treballat des de la Fundació amb les directores Eva Ferré (Girona) i Maria Cambril (Cassà) posen en relleu la importància del teatre pels nostres personatges, però no us desvetllarem més detalls per aquells que tingueu ganes de veure-ho en directe.

Us podem dir que no us deixarà pas indiferents!

Us ho vau perdre? No patiu!

Encara teniu l’oportunitat de veure l’espectacle a diverses poblacions de Girona durant el proper mes de juny.

Les primeres dates son els dies:

·         1 de juny, a les 12h i 18h, a la Sala La Planeta de Girona

·         2 de juny, a les 17h, a la Sala La Planeta de Girona.

·         9 de juny, a les 18h, a la Sala Centre Recreatiu de Cassà de la Selva (hi participa el grup de Cassà de la Selva).

Les entrades per la Sala La Planeta ja estan a la venda! Aquest és l’enllaç: https://www.escenarisespecials.com/com-un-llum  

*Foto de Roser Blanch (@roser_blanch).

/ /

Entrades relacionades: