La Fundació Ramon Noguera al 50è aniversari de l'empresa Roberlo

08-10-2018

Aquest dissabte va tenir lloc una Jornada de Portes Obertes a l'empresa ROBERLO en motiu del seu 50è aniversari. La celebració va aplegar més de 700 persones (familiars, amics o acompanyants dels més de 300 treballadors de l’empresa) a les instal·lacions de Roberlo a l’N-II i al Cim la Selva.

ROBERLO és una empresa col·laboradora de la Fundació Ramon Noguera, amb qui tenim una estreta relació des de fa més de 15 anys, sobretot a través de la contractació dels nostres serveis de Neteja i de Jardineria. No ens vam voler perdre l'esdeveniment, i va ser un plaer per a nosaltres acceptar la invitació de ROBERLO  d'anar-hi amb la nostra pop-up de joies i complements artesanals lafundació durant la jornada.

A banda part del nostre estand, on els asssistents podien comprar els nostres articles amb valor afegit, també hi havia música en directe, un photocall perquè la gent pogués fer-se fotografies divertides, decoració floral i servei de càtering.

Per a l’ocasió, es va dissenyar un tríptic amb la informació clau de l’empresa i un recorregut durant la Jornada de Portes Obertes, i es van crear plafons informatius amb imatges representatives des dels inicis de la companyia fins a l’actualitat, o dades interessants vinculades al procés productiu, productes i màquines que s'hi utilitzen, etc... En aquest sentit, també es va habilitar un espai on els assistents podien gaudir d’un recopilatori dels vídeos de formació i productes més representatius de l’empresa.

Des del Grup Fundació Ramon Noguera, fem arribar a ROBERLO la nostra més sincera felicitació en aquest 50è aniversari. De ben segur que els seus valors i la seva filosofia han estat claus en el recorregut fins arribar al dia d’avui, essent un model a seguir per a moltes altres empreses. Estem molt agraïts de formar part del seu dia a dia i els desitgem molts més anys de progrés i d’èxits.

Entrades relacionades: