Pinces

Elaborem l'obsequi commemoratiu del 25 anys de Tot Nuvis

30-11-2017

Tot Nuvis torna aquest cap de setmana. Fira de Girona organitza aquest esdeveniment, de lƇ al 3 de desembre, que comptarà amb 121 expositors en 4.000 m2 i que s'organitza amb l'objectiu de proporcionar en un únic espai tots els elements que els organitzadors poden necessitar: des del lloc ideal per a una festa fins als vestits dels nuvis i dels convidats, passant per les empreses que s'encarreguen del càtering, grups musicals, decoració, pastisseria, joieria i un llarg etcètera.

A la fira nupcial més coneguda de Girona li toca bufar espelmes i "sentir-se orgullosa de la seva trajectòria": han estat 25 anys fent créixer el saló reunint en un mateix lloc a totes les empreses i marques que serveixen per organitzar qualsevol classe de festa, ja sigui un casament, un bateig, un comiat o un gran aniversari com aquest.

Aquest any s'ha volgut demostrar el caràcter inclusiu del saló perquè tothom es pugui sentir identificat; d'aquí la imatge del cartell promocional amb un clar i simple "Sí vull" i 3 pinces amb tres models de parelles diferents que volen representar el col·lectiu LGTBI. Amb aquest punt de partida, s'han programat una sèrie d'activitats per posar en valor aquesta edició tan especial.

El divendres tindrà lloc l'acte de celebració dels 25 anys per commemorar la història de l'esdeveniment amb un Bridal Show i la projecció d'un vídeo gravat especialment per a l'ocasió. Aquest vídeo està inspirat en el projecte de la UOC "Poesia Dibuixada", i compta amb la participació del dissenyador i il·lustrador Xavier Fontané i els alumnes de l'Escola Cifog. Just abans de la inauguració, tindrà lloc la primera de les desfilades sota el nom "Torna't a posar el vestit de núvia", en què una desena de dones que ja s'hagin casat tindran la oportunitat de tornar a estrenar el seu vestit de núvia i sentir-se models per un dia sobre la passarel·la.

Per commemorar aquesta edició, també s'ha preparat un regal exclusiu pels visitants que consisteix en 800 pinces de fusta en forma d'imant seguint la imatge del cartell d'enguany. Les pinces són fetes a mà a la Fundació Ramon Noguera, pels usuaris dels centres ocupacionals de l'entitat.

Com cada any, hi haurà 3 desfilades de moda nupcial, vestits de festa, rams de núvia i llenceria, entre d'altres. Les desfilades presentaran les últimes tendències del sector a través de les següents firmes expositores: Francesca Marlop, Odette Sposi, Blonda, Gibert's Flors Naturals, Sinovias, Special Novias, Onix i Corredera Núvia&Festa. La perruqueria i maquillatge serà a càrrec de Fortià Perruquers i la decoració floral a càrrec de Flors Laguarda.

Tot Nuvis segueix actiu amb les noves tecnologies i la comunicació digital, per això aquest any l'agència Model on Top ha dut a terme la gravació de 5 videoclips curts per promocionar-lo a través de les xarxes socials ensenyant el producte dels expositors amb vestits, decoració i espais. A més, hi haurà un concurs de selfies dins del recinte amb l'etiqueta #SiVull2017 en què es sortejarà una càmera GoPro Hero entre tots els participants que pengin una fotografia en el photocall del saló.

Per últim, tan dissabte com divendres hi haurà demostracions de ball en directe a càrrec de l'Escola Sibiem, i el dissabte un taller per parelles per aprendre a ballar el vals o el rock per lluir-se el dia del seu casament.

Cal recordar també que, per segon any consecutiu, s'editarà una revista en format digital i en paper amb continguts d'actualitat sobre el món nupcial i sobre les empreses del saló. La revista estarà disponible en paper al mateix saló i també es podrà llegir des de l'app de la Fira de Girona.

El Palau de Fires s'engalana per a l'ocasió perquè cada expositor pugui mostrar el millor de sí mateix a través dels seus productes i serveis: maquillatge, perruqueria, joieria, decoració do it yourself, avituallament de taules, flors, il·luminació o música, entre molts altres.

Tot Nuvis és l'espai perfecte on detectar possibilitats, alternatives i les últimes tendències per dissenyar el casament que més s'adeqüi a les necessitats i a la manera de ser de cadascú. Una fira essencial en el calendari d'esdeveniments de la ciutat on els assistents gaudeixen amb desfilades nupcials i obtenen informació concreta, detallada i de valor sobre l'organització del seu enllaç.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 1 de desembre a les quatre de la tarda, i el dissabte i diumenge estarà obert dཇh a 20:30h, amb un preu d'entrada de 3 euros per persona.

/ /

Entrades relacionades: