Esdeveniments de la fundació

Jornada de presentació de resultats del projecte Easycooking

11/07/2019 , 10:30h

PROJECTE

Com ja us hem explicat durant els últims mesos, EASYCOOKING és un projecte europeu cofinançat pel programa ERASMUS+ de la CE, en el qual hem estat treballant els últims 18 mesos amb entitats sòcies d'Europa (VTC Margarita, EPSYME, Harokopio University de Grècia i Organization Earth de Grècia, ARCIL de Portugal i Orchardville d'Irlanda del Nord). L'objectiu d'EASYCOOKING era coproduir un llibre de receptes de cuina fàcil i millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de sessions de formació de cuina fàcil i cultiu d’aliments a petita escala.

Web del projecte: https://easycooking.team/

Doncs bé, ha arribat el moment de finalitzar el projecte, explicar-ne l'experiència i presentar-ne els resultats. Tot això s'ha previst en una breu jornada que tindrà lloc el dijous 11 de juliol a les 10:30h a La Rosaleda Jardí Degustació.

PROGRAMA

El programa de la jornada serà el següent:

-        Presentació del projecte EASYCOOKING

-        Presentació dels resultats (llibre de cuina i manual del formador)

-        Entrega del llibre de cuina als participants del projecte

-        Sorteig d’un llibre de cuina

-        Pica-pica

INSCRIPCIONS

Si esteu interessats en el projecte, us convidem a assistir a la jornada, us explicarem tots els detalls de com ha evolucionat i us presentarem el llibre de cuina que hem dissenyat durant tot aquest temps amb els coneixements que hem adquirit.

La inscripció és gratuïta i podeu fer-la en el següent enllaç:

INSCRIURE'M

 

  

Aprenent a cuinar
La Rosaleda Jardí Degustació · Passeig de la Devesa, 1 Girona
Imagen de seguimiento