Esdeveniments d'interès

Zumba FRN al White Summer

14/08/2018 fins 14/08/2018 , 19:30h

A ritme de coreografies d'estiu, amb reconegudes instructores, Ysell, Anastasia i Fanny, t'ho passaràs d'allò més bé! Un espectacle atrevit que, amb la col·laboració de la Fundació Ramon Noguera, et farà viure la passió pel moviment i tots els teus sentits experimentaran l'essència del zumba. Vine a veure l'espectacle el dimarts 14 d'agost a les 19:30h.

El White Summer és un festival que recull les últimes tendències en disseny, arts escèniques, música i gastronomia i que té lloc durant el mes d'agost a les Serres de Pals, en un entorn excepcional. L'ambient és incomparable: hi ha activitats per a totes les edats, una acurada selecció de la millor música i infinitat d’espectacles, creatius, food trucks i propostes gourmet per a tots els gustos, conflueixen per a crear una vivència inoblidable. També hi ha  un espai de botigues efímeres de dissenyadors de moda i altres articles.

Enguany, allà estarem amb un estand on podreu comprar els nostres complements de moda lafundació. Les dates en què ens hi podeu trobar són del 18 al 26 d'agost, en horari de 18h del vespre a 1h de la matinada.

zumba
Serres de Pals, Pals (Girona)
Imagen de seguimiento