Esdeveniments de la fundació

Presentació de l'11a edició de ShoppOut

26/04/2018 fins 26/04/2018 , 11:30h

Us convoquem a la roda de premsa sobre l’onzena edició de Shopp Out, la iniciativa de shopping social de la Fundació Ramon Noguera. La presentació serà el dijous 26 d’abril a les 11.30 del matí a la seu que l’entitat té a Mas Xirgu (Girona).

Aquesta nova edició, que se celebrarà del 3 al 6 de maig a les instal·lacions que la Fundació té a Mas Xirgu,  comptarà amb el suport de la dissenyadora gironina Mireia Vidal, que en serà la padrina. Amb només 21 anys, la jove emprenedora està especialitzada en vestits nupcials i té el seu propi show room a Barcelona i a Girona, a banda d’oficines a Londres, Nova York i Mèxic. Els seus dissenys han desfilat per passarel·les de Nova York i fa uns anys va dissenyar un vestit per a la reina Letizia.

Intervindran: Pepita Perich, directora gerent del Grup Fundació Ramon Noguera; Maria Àngels Planas, regidora d’hisenda i sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona; Mireia Vidal, dissenyadora de moda; i Xavier Alomar, col·laborador de la Fundació i coordinador de les marques del Shopp Out.

Imatge de campanya
C/Indústria, 22 Girona
Imagen de seguimiento