Esdeveniments de la fundació

IV Trobada d'Amics de la Fundació

18/07/2019 fins 18/07/2019 , 19:00h

FES-TE AMIC DE LA FUNDACIÓ

La Fundació Ramon Noguera celebra la IV Trobada d'Amics de la Fundació en agraïment a totes les persones que formen part d'aquest projecte i ens donen suport per tirar endavant la nostra tasca.

Si encara no ets amic, i vols compartir la satisfacció de crear projectes per millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, només has de fer un clic:

FES-TE AMIC!

 

IV JORNADA D'AMICS DE LA FUNDACIÓ

Els amics de la fundació esteu convidats a passar un vespre d'estiu amb nosaltres, on podreu conèixer de prop l'entitat i gaudir d'un sopar a peu dret a la fresca compartint amb nosaltres la satisfacció i la il·lusió de poder presentar la continuïtat del projecte d'alimentació ecològica ALIMENTS ONYAR, dins l'àmbit de la inserció laboral per persones amb discapacitat.

"Amics de la Fundació" és un projecte obert a totes les persones que vulguin vincular-se amb la nostra entitat, unir-se a l'esforç i el compromís per construir una societat més justa i solidària. L'aportació econòmica de la gent que en forma part, per petita que sigui, suma perquè poguem continuar treballant cada dia per a les persones que més ho necessiten i així assolir la nostra missió que és garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La cita serà el dijous 18 de juliol a les 19:00h a l'Espai lafundació, al C/Indústria, 22 del Polígon Mas Xirgu de Girona.

En acabar la presentació, tots els presents podran gaudir d'un sopar a peu dret amb productes de la marca ALIMENTS ONYAR i servit pel nostre propi servei de càtering, LAFUNDACIÓ CÀTERING.

Es prega confirmació d'assistència mitjançant el següent enllaç:

CONFIRMAR ASSISTÈNCIA

 

VISITA AL NOU OBRADOR D'ALIMENTS ONYAR

Properament s'organitzaran visites a les noves instal·lacions de l'obrador d'ALIMENTS ONYAR.  De tota manera, aquest mateix dia 18 de juliol, i previ a l'acte de presentació, organitzarem un torn de visites en primícia, exclusiu i de manera puntual, per als Amics de la Fundació que en vulguin gaudir, per al qual cal inscripció prèvia obligatòria.

La recepció dels visitants serà a les 18h al mateix punt que l'esdeveniment, C/Indústria, 22 del Polígon Mas Xirgu de Girona

Com ja hem dit, cal inscripció per poder fer la visita. Trobareu el formulari en el següent enllaç:

INSCRIURE'M A LA VISITA

Espai lafundació · C/Indústria, 22 Girona
Imagen de seguimiento