Esdeveniments de la fundació

III Trobada d'Amics de la Fundació

19/07/2018 fins 19/07/2018 , 19:30h

La Fundació Ramon Noguera celebra la III Trobada d'Amics de la Fundació en agraïment a totes les persones que formen part d'aquest projecte i ens donen suport per tirar endavant la nostra tasca.

Si encara no ets amic, i vols compartir la satisfacció de crear projectes per millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, només has de fer un clic:

FES-TE AMIC!

Els amics de la fundació esteu convidats a passar un vespre d'estiu amb nosaltres, on podreu conèixer de prop l'entitat i gaudir d'un sopar a peu dret a la fresca dels jardins de la Devesa. Concretament, us presentarem el projecte d'alimentació ecològica ALIMENTS ONYAR, dins l'àmbit de la inserció laboral per persones amb discapacitat.

"Amics de al fundació" és un projecte obert a totes les persones que vulguin vincular-se amb la nostra entitat, unir-se a l'esforç i el compromís per construir una societat més justa i solidària. L'aportació econòmica de la gent que en forma part, per petita que sigui, suma perquè poguem continuar treballant cada dia per a les persones que més ho necessiten i així assolir la nostra missió que és garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La cita serà el dijous 19 de juliol a les 19:30h a La Rosaleda Jardí Degustació, el restaurant gestionat per la Fundació Ramon Noguera situat al Passeig de la Devesa, 1 de Girona.

Es prega confirmació d'assistència mitjançant el següent enllaç:

INSCRIURE'M

 

La Rosaleda Jardí Degustació - Pg. de la Devesa, 1 Girona
Imagen de seguimiento